Eskilstuna Lackforum AB grundades 1999 av Ronney Sahlén. Ronney har sedan 1980 arbetet med bilskador och framförallt som billackerare. Han tröttnade dock sedermera på att vara anställd och började leta lokal för att starta en egen verksamhet.

Den främsta anledning till att Eskilstuna Lackforum AB grundades är den att Ronney tyckte inte att företaget han jobbade för var kvalitéts mässigt ärliga mot sina kunder. Han ville kunna upprätthålla en kvalitéts nivå gentemot kunden som han själv är nöjd med och med stolthet kunna säga att -Det här har jag gjort.

Kvalitétstänk
Just kvalitétstänket visade sig vara ett lyckat recept. Eskilstuna Lackforum AB är idag ett väl igenkänt och högt uppskattat företag bland sina kunder. Man har idag stora kunder såsom Bilia, Toyota och GJ Bil tack vare för sina korta ledtider, flexibilitet och framförallt kvalité. Eskilstuna Lackforum AB har tilldelats högsta kreditvärdighet - De har skött sina affärer prickfritt sedan start och har tilldelats en trippel A rating.

Miljöarbete
Eskilstuna Lackforum AB är ISO 14001 certifierade för sitt miljöarbete. Man använder endast vattenbaserade färger av senaste teknologi. Optimerar arbetet kontinuerligt - för att få ännu kortare ledtider. Reparerar hellre plasten än slänger den.
Egen transportbil används för att korta ner avstånden.

Vattentransfer (WTF)

Vi kan lacka som i tomtens verkstad :)

Läs mer

Besök oss på